Välkommen till Skövde GF

Anmälan till barngymnastiken öppnar 15/8 kl. 10:00
2017-07-21 15:47

Anmälan till höstens barngymnastikgrupper öppnar 15/8 kl. 10.00 och då kommer länk till anmälningsformuläret att återfinnas här på hemsidan.


Information om vilka grupper/tider som erbjuds i höst kommer inom kort.

Det kommer finnas grupper för barn i åldersspannet födda -10 tom födda -14.

För barn födda -10 finns det nu även möjlighet att göra intresseanmälan till truppgymnastiken.Observera att det är nyanmälan för samtliga till dessa grupper (man är garanterad plats läsåret ht/vt).Tack för den här säsongen!
2017-06-01 10:55

Nu återstår det bara ett fåtal träningar i ett par grupper innan det blir välförtjänt sommarlov för våra gymnaster och ledare!


Vi har påbörjat arbetet med att få ordning på alla grupper inför höststarten men måste avvakta lokalbokningsbeskeden innan info kan ges.


TRUPP

När det gäller truppgymnastik öppnas nu intresseanmälan även för barn födda -10 (anmälan återfinns under fliken truppgymnastik).

De som gått på truppen under vårterminen är garanterade plats till hösten om man tackat ja till fortsättning. Vi fyller sedan på grupperna från vår kölista till verksamheten.


BARN

För de yngre är det barngymnastiken som gäller och där öppnas anmälan under augusti månad. Vi lägger ut exakt datum så fort allt är klart.

I barngymnastiken är man garanterad plats ht/vt (skolåret)  så till hösten måste man mao anmäla sig på nytt.Har ni några funderingar går det bra att skicka dem via mail till oss även under sommaren.

Vi arbetar dock helt ideellt så mailen kollas när tillfälle ges och därför kan det under sommaren ta lite längre tid än vanligt.TREVLIG SOMMAR!!!En vanlig redskapsträning....
2017-04-16 19:44

Vi har gjort en liten film för att visa hur verkligheten ser ut för vår idrott. Av 2,5 timmes träning går ca en timme åt till redskapsplock. I vårt fall görs detta fem dagar i veckan.... En ohållbar situation!
Hur många andra idrotter har denna brist på bra träningsförutsättningar?

Dela gärna så att folk får upp ögonen för vår och många andra gymnastikföreningars vardag.