Välkommen till Skövde GF

En vanlig redskapsträning....
2017-04-16 19:44

Vi har gjort en liten film för att visa hur verkligheten ser ut för vår idrott. Av 2,5 timmes träning går ca en timme åt till redskapsplock. I vårt fall görs detta fem dagar i veckan.... En ohållbar situation!
Hur många andra idrotter har denna brist på bra träningsförutsättningar?

Dela gärna så att folk får upp ögonen för vår och många andra gymnastikföreningars vardag.


Barngymnastik - Vårterminen går mot sitt slut
2017-03-30 10:46

Våren närmar sig med stormsteg och barngymnastikgrupperna har snart sina sista träningar. Vi hoppas att alla våra små barngymnaster har snurrat och rullat och hoppat så mycket de kunnat hela terminen. Kanske har de slagit en och annan kullerbytta också?


Vi vet inte ännu vilka barngrupper som kommer att finnas till hösten och det är inte förrän lokalbokningarna är klara som anmälningarna till höstens grupper kommer att öppnas.


Anmälningarna öppnas samtidigt för alla, både de som tidigare varit med i barngymnastikgrupper och de som aldrig deltagit tidigare. Så snart vi har preliminära datum för när lokalbokningarna kommer att bli klara så lägger vi ut öppningsdatum och tid för anmälningarna här på hemsidan. Inga mejl om detta kommer att skickas ut.


Vill du garantera att ditt barn ska få plats i barngymnastiken? Ställ upp som barngymnastikledare nästa läsår (kontakta oss på: skovdegf@telia.com) så har ditt barn en plats och du kan påverka tid och plats. Det finns utbildningsmöjligheter och ”lektionsförslag” för barngymnastikgrupper.